پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

واکنش بایدن به لغو قانون سقط جنین در آمریکا

واکنش بایدن به لغو قانون سقط جنین در آمریکا رئیس جمهور آمریکا گفت که با لغو قانونی بودن سقط جنین از سوی دادگاه عالی این کشور، زندگی زنان در معرض خطر قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۱ - ۰۳ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 24
کد خبر: ۱۳۹۷۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا به لغو قانونی بودن سقط جنین در این کشور از سوی دادگاه عالی واکنش نشان داد.

بر اساس این گزارش، جو بایدن در واکنش به حکم دادگاه عالی آمریکا مبنی بر لغو قانونی بودن سقط جنین، گفت: زندگی زنان با تصمیم دادگاه عالی پیرامون سقط جنین به خطر افتاده است.

بایدن افزود: آمریکایی‌ها متفق القولند که لغو حق سقط جنین به عنوان یک اصل قانونی پذیرفتنی نیست.

رئیس جمهور آمریکا ادامه داد: در دوره دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا طرحی برای لغو این حق وجود داشت. این اقدام تلاش‌های تاریخی برای برابری در آمریکا را نابود می‌سازد.

بایدن گفت: دادگاه عالی عمداً زنان آمریکایی را از این حق محروم کرده و این امر برای سلامت میلیون‌ها نفر از زنان پیامد‌های وخیمی به دنبال خواهد داشت.

رئیس جمهور آمریکا همچنین افزود که کنگره باید برای احیای قانون سقط جنین دخالت کند و از همه می‌خواهم که اعتراضات را به شکل مسالمت آمیز دنبال کنند.

لازم به ذکر است که دیوان عالی آمریکا امروز جمعه و پس از ۵۰ سال، حق سقط جنین زنان در این کشور را لغو کرد.

در پی لغو حکمی ۵۰ ساله از سوی دیوان عالی در آمریکا، حکم «رو دربرابر وید» (Roe v Wade) مبنی بر قانونی بودن سقط جنین لغو شده است.

این قانون از سال ۱۹۷۳ به زنان اجازه می‌داد در چند ماهه نخست بارداری اقدام به سقط جنین کنند./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار